Shoppa min stil

no products

Att vara gravid börjar bli dyrt

Det här med att vara gravid börjar verkligen bli dyrt haha jag har kommit in i en extra shopping period. Jag shoppar till mig själv, till lillkillen och mannen sen har jag även fått för mig att jag vill ändra om lite saker här hemma. Byta ut inredningsgrejer och även göra om vår walk in. Tydligen är det en gravidperiod man går igenom, 3 av mina närmaste vänner är gravid och alla går igenom en sådan period. Eller så har man en perfekt anledning att skylla sina shopping begär på något annat 😉 

Jag har hittat super snygga stolar till vårt kök som jag bara fastnat för, imorgon ska vi åka till Ilva för att spana in dom och se så dom är bekväma 😀 Sen behöver jag även åka förbi Ikea och kolla in deras garderob sortiment, dom har ju så man kan skräddarsy sin egen garderob och det är precis vad jag tänkt mig 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?