Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
20   97
29   171
23   226
48   303
56   322

Att vara mer än bara mamma!

Att vara mer än bara mamma.

God morgon raringar.

Mina killar sover och jag sitter och dricker mitt kaffe i sängen. Mysigt med 5 minuters egentid, men dom kommer vakna vilken minut som helst.

Jag älskar att vara mamma och det är verkligen det bästa jag gjort i mitt liv. Det är först när jag blev mamma som jag insåg vad meningen med livet är. Det är först när jag blev mamma som jag insåg hur värdefull min tid är och vad kärlek är. Men samtidigt som det är helt fantastiskt att vara mamma så är det faktiskt viktigt att inte glömma bort sig själv. Att man faktiskt får lov att vara annat än mamma. För mig är det extremt viktigt att vara Anna också.

Jag älskar att umgås med mina vänner, att ta en fika på stan eller ut att äta middag. Nu ammar jag Valentino så det blir svårt att lämna honom med mannen, så han får följa med mig överallt. Valentino har fått följa med mig ut sen han var några dagar gammal. Han följer med mig ut när jag ska träffas med vänner.

Hur orkar jag?

Vissa har frågat mig hur jag orkar. Och svaret är helt enkelt, att visst har jag känt mig trött vissa dagar och bara velat krypa ner i sängen. Men det har jag inge gjort. Jag har vanligtvis väldigt mycket energi och gillar att vara i farten. Blir väldigt lätt uttråkad och rastlös.

Men också att få pyssla om mig själv. Fixa mina fransar, fixa naglar och håret. Allt det gjorde jag innan jag skaffa barn och det är klart jag ska fortsätta. Allt handlar om att prioritera och vilka val man gör.

Tro mig, jag är också trött och har mina dåliga dagar. Och det är helt okej, man får ha dåliga dagar.

Men glöm inte bort dig själv utan ta hand om dig och glöm inte att unna dig.

Jag önskar er en härlig dag. Idag ska jag iväg med killarna på en riktigt spännande grej. Följ mig på stories på Instagram @annamatkovich.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?