Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Avlastningsbord i ljus marmor

Innehåller reklam genom annonslänk för Trendrum.

Hallen har verkligen hamnat efter när det kommer till att inreda den. Men så hittade jag ett super fint avlastningsbord i ljus marmor från Trendrum som jag klickade hem. Och som ni märker så älskar jag marmor. Hade jag kunnat ha utemöbler i marmor så hade jag kört på det. Jag har alltid älskat marmor och för mig spelar det ingen roll om det är trendigt eller inte. Jag kör min egna stil och vad jag själv gillar.

Just nu är avlastningsbordet på 40% rabatt så jag passade på. Ett avlastningsbord i ljus marmor kommer jag kunna ha vart som helst i huset. Vill jag sen flytta in den i rummet så kommer det passa snyggt. Spegeln som hänger på väggen kommer från Rusta. Jag gillar vår roséguld spegel från Aytm design som vi har i vardagsrummet men tyckte det var onödigt att köpa en likadan i hallen. Dessutom tycker jag den är rätt dyr så det fick bli en budget variant i hallen istället. Just nu har jag bytt ut lampan mot en stor vas från Georg Jensen, i den har jag köpt rosa pamasgräs. Tycker själv att vasen passar finare där än lampan.

Avlastningsbord i ljus marmor
Avlastningsbord i ljus marmor
Följ:

2 Kommentarer

 1. Tina
  23 mars, 2020 / 8:48 e m

  Är det ett samarbete du har med trendrum eftersom du skriver innehåller reklam för trendrum. Borden är snygga även sen stora men lite väl dyra för de flesta av oss vanliga.
  Är du orolig för ditt jobb,? I och med att så många tyvärr kommer att förlora och redan är utan jobb pga den här Corona krisen.
  Menar din ordinarie jobb inte den här mwd bloggen.

  • Anna
   Författare
   23 mars, 2020 / 8:53 e m

   Hej Tina. Nej det är riktlinjer på hur man ska markera när man använder affliatelänkar. Många av mina möbler är från Trendrum och precis som du skriver så är det en tuff period vi har framför oss och jag kommer lyfta företagen genom mina kanaler för att göra det lilla man kan.

   Jag försöker tänka positivt och tänka framåt och hoppas att vi alla tillsamman på bästa sätt kan hjälpas åt så vårt samhälle inte rasar samman.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?