Shoppa min stil

no products

Baby Matteo 3 månader

I fredags blev vår lilla kille 3 månader. Så snabbt det har flugit förbi, känns verkligen som att det var igår han kom till världen.

Varje dag händer det något nytt med denna lilla rackaren, han hörs för fullt och sprattlar med både händer och fötter.

Den fösta månade grät han väldigt mycket och vi trodde nästan att han hade kolik men sen efter 4 veckor lugnade han ner sig och nu gråter han antingen om han är hungrig, trött eller behöver en ny blöja. På nätterna sover han bra, jag går upp mellan 05-06 för att amma honom och sen fortsätter han att sova. Denna lilla killen gillar verkligen att sova. Det enda är att om vi lägger honom för tidigt så vaknar han efter någon timme.

Han är bara mammig när han ska sova och vill gärna borra in sin näsa hos mig men på dagarna så kan vem som helst hålla honom. Nu är han i och för sig rätt liten och sålänge man ger honom uppmärksamhet så duger det. Han gillar inte att ligga i vagnen om han är vaken, då protesterar han och då måste man ta upp honom eller fixa så han sitter upp i vagnen. Så fort jag lägger honom på magen för att han ska öva att hålla upp huvudet så gallskriker han och vill upp. 

Imorgon är det daga för 3 månaders vacinen och jag som är livrädd för sprutor vet inte hur jag ska klara detta. Rasha ska följa med och hålla honom, jag hade nog svimmat.

Man kan äntligen se färgen på ögonen och han har fått blåa ägon 😀 Jag och mannen har båda gröna ögon och jag hoppades på ljusa ögon och det fick han 😀 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?