Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Baby Matteo 3 veckor

God morgon darlings

Nu sover lillkillen efter att ha varit upp sen 07.30, så jag ska passa på att se ett avsnitt av Empire. I veckan skulle städerskan komma men hon blev sjuk så vi har fått skjuta upp städningen. Hemmet är helt upp och ner, man hinner inte med så mycket när man har en liten knatte som hela tiden vill ha uppmärksamhet. Det är sånt man helt enkelt får släppa nu och ni som hänger med i bloggen vet att jag är ett städfreak som ska ha det skinande rent hemma. 

Blir en hel del baby i bloggen men nu när jag är mamma och hemma så är det inte så konstigt 😉 

Idag är baby Matteo 3 veckor och det känns som han föddes igår, tiden går otroligt fort. Så fort han är vaken så vill han ha närhet antingen från mig eller mannen, då blir det inte mycket gjort. Han älskar att amma och vill gärna ligga vid bröstet hela tiden. Jag ammar honom fortfarande med vårtnapp då han inte vill ta bröstet, han har lyckats ta bröstet och amma en stund men sen släpper han och vill inte. Under natten ammar jag honom några gånger, allt beror på hur mycket han sovit under dagen. Annars har han inga problem att somna under natten efter att jag ammat honom. På dagarna när han är vaken kräver han lite mer och både jag och mannen har märkt att han börjar vara vaken lite mer. Han har även haft lite problem med magknip på kvällen, vi hoppas dock att Semper dropparna jag köpt till honom kommer hjälpa. 

Han älskar när vi flyttar honom från spjälsängen till vår säng på morgonen och då lutar jag mitt huvud på babynestet mot honom och då somnar han direkt. Världens mysigaste känsla att vakna upp och se mina killar. Känns helt underbart att vara mamma och varken jag eller mannen kan inte få nog av detta lilla liv, vår lilla son. Ibland vill jag bara knipa ihop honom oss pussa ihjäl honom men han är så himla liten så man vågar knappt ge honom en riktig puss.  

  

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Louise
  13 oktober, 2015 / 8:26 e m

  Alltså han är SÅ söt Anna!! <3

  • anna
   Författare
   18 oktober, 2015 / 1:37 e m

   Tack fina 😀 Han är min lilla prins

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?