Shoppa min stil

no products

Baby Matteo 7 veckor

Idag blir vår lilla kille hela 7 veckor. Tiden flyger förbi och vi tar vara på varje sekund med denna lilla människa. Jag kan än till idag bara sitta och titta på honom, världens underbaraste känsla.

Nu väger vår lilla kille 5150 gram och är 58,5 cm. Han har börjar prata bebis språk och han skrattar en hel del. Det är nog den bästa känslan just nu, att se vår lilla prins prata, jollra och skratta. Nu har hans magont avtagit och han är inte lika känslig längre. Man märker att han börjar bli vaken mer och kräver uppmärksamhet. Vissa dagar har han lite magknip men inte lika ofta som när han var mindre.

Han älskar närhet och vill gärna ligga bredvid mig eller på min bröstkorg. En väldigt nyfiken liten kille som gärna vill titta runt och inte ligga ner. Han älskar att åka vagn och somnar direkt i vagnen när vi är ute.

Att vara mamma är den underbaraste känslan, visst, visste jag att det skulle vara underbart men såhär underbart kunde jag inte ens föreställa mig 😀 Den kärleken man känner till sitt barn är otroligt och det är verkligen en gåva. Jag älskar att vara mamma även om vissa dagar är tuffa och man har knappt fått någon sömn. Men all min fokus och energi lägger jag på lillkillen och att han ska ha det bra. Man tänker inte på hur man själv mår och man får liksom extra energi även om man är trött och utsliten.

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?