Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Baby Shopping 

Idag kunde jag inte hålla mig och från att handla baby kläder på butiken Mini i Malmö som ligger på Lilla Torg (Larochegatan 7). Så mycket gulligt det finns och jag blev helt till mig av alla baby kläder. Kunde så klart inte hålla mig så jag fick med mig lite smått och gott till lillkillen 😀 Denna gången köpte jag lite större storlekar till lillkillen. Passa på att kika in i butiken och fynda då dom har en hel del rea.

Babyfilten från Armani Baby

 

Utrustad för vintern med halsduk, mössa och vantar från Armani baby.

 

Burberry tröjor 

 

Kenzo t-shirt till nästa sommar och Hugo Boss tröja 🙂 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?