Shoppa min stil

no products

Babyliss Clip & Curl värmespolar

I annonssamarbete med Lyko.

Jag har sneglat på dessa värmespolar från Babyliss Clip & Curl och äntligen slog jag till. Jag älskar att locka mitt hår och eftersom mitt hår är rätt så tjockt så tar det sin tid. Dessa värmespolar ska vara otroligt smidiga och det bästa är att man bara clipsar dom på.

Imorgon tänkte jag passa på att inviga dom och visa er före och efter bilder. Så håll utkik.

Babyliss Clip & Curl kostar 899:-, man får 6 lite mindre hårrullar och 6 lite större. Den är just nu slut hos Lyko men man kan bevaka produkten och då får man ett mail så fort den kommer in.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?