Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   233
39   299
20   320
28   448
10   306

Babyliss Clip & Curl VS Babyliss Mira Curl

I annonssamarbete med Lyko.

Jag skrev tidigare i ett blogginlägg om att jag var ute efter redskap som gör dom perfekta lockarna. Detta inlägg är helt baserad på min åsikt samt mitt hår.

För en tid sedan testade jag Babyliss Mira Curl som jag gillar massor. Ni kan läsa inlägget HÄR. Den funkade smidigt på mitt hår samt att jag sparade tid.

Sen ville jag prova värmespolar, tänkte att det skulle vara smidigt att bara ha dom i håret. Ta ut dom och så får man dom perfekta lockarna. Så jag klickade hem Babyliss Clip & Curl värmespolar. Man får 12 spolar i två olika storlekar. Jag gillade dessa värmespolar, men problemet är att jag har väldigt tjockt hår och fick sätta in dom i 3 omgångar. Alltså i mitt fall hade jag behövt 3 stycken Babyliss Clip & Curl för att alla värmespolar skulle räcka till mitt hår. Det tog sin ligga tid mellan omgångarna för jag fick vänta innan jag kunde ta av dom.

Har man tunnare hår så kan jag verkligen rekommendera Babyliss Clip & Curl värmespolar. Den är väldigt skonsam mot håret eftersom ytan är gjord av silikon. Det bästa är att man bara clipsar dom och inte behöver hålla på med en massa klämmor.

Men har man tjockare hår så hade jag rekommenderar Babyliss Mira Curl. Det går snabbare och smidigt med tjockt hår att locka med Mira Curl.

Babyliss Clip & Curl VS Babyliss Mira Curl Babyliss Clip & Curl VS Babyliss Mira Curl

Följ:

1 kommentar

  1. Emma
    14 november, 2019 / 3:47 e m

    Hej Anna.
    Tusen tack för tipset och så kul att du jämför. Funderar på att köpa Mira Curl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?