Shoppa min stil

no products

Back to work 

God morgon darlings 

Min jobbvecka börjar idag och nästa blir kontoret 🙂 Har saknat mina kollegor då jag inte varit där på några dagar. Efter jobb ska jag möta upp mannen och vi ska kolla på tvättmaskin och tork, har själv varit och tittat runt lite och det känns som ett sjukt svårt köp och dessutom tråkigt. Det finns så många att välja mellan och till slut känns det som att man bara blir snurrig. Har ni några bra tips får ni jätte gärna tipsa 😀 

Gårdagens preggo look gick åt rosa.  

 Kavaj en gamal favorit från H&M / T-shirt Royal forward (tror jag, återkommer) Mammajeans H&M / Skor Novita / Väska Mulberry

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?