Shoppa min stil

no products

Back home after a great business meeting @Malmö Life

Hallo darlings
Just nu är det full rulle i min vardag, Malmö Life prioriteras och den är full fart framåt. Vi är sjukt taggade och idag hade Vikkan ännu ett möte med en av våra bloggare 😀 Kommer bli så spännande att följa denna killen i hans vardag, som sagt håll utkik på våra sociala medier där allt kommer att presenteras.

IMG_9377 IMG_9376

Fick även med mig lite smått och gott, ska verkligen sluta springa i butiker, detta är ju inte alls bra. I och för sig så är två av påsarna till min bff Rasha som fyllt år så det räknas inte 😉

IMG_9392

Köpte hem färska blåbär och jordgubbar tillsammans med kvarg, har blivit en stor favorit hos mig just nu 🙂

IMG_9394

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?