Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Back to reality

God morgon fina läsare

Då kör vi en ny kort jobbvecka, har saknat jobb så det känns skönt att vara tillbaka. Visst är det skönt att vara ledig men efter en tid blir jag rastlös, har skrubbat rent hela hemmet så nu är allt skinande rent där hemma 😀 

Jag har världens träningsvärk efter gårdagens styrkepass, kunde knappt komma upp ur sängen. Men så himla skönt, vad jag har saknat träningsvärk. 😀

Nu väntar jobb, önskar er en trevlig dag.  

Igår var mamma och mina systra hos mig på fika, syrran tog med sig kakor som hennes svägerska och svärmor bakat 😀 Så himla snällt av dom att skicka med kakor till mig. Dessutom är hennes svägerska riktigt grym på att baka och dekorera. 😀 Tack snälla. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?