Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
2   35
30   202
17   204
26   250
29   253

Baklava med nutella till midsommar

Baklava med nutella till midsommar.

Hej raringar.

Hoppas ni haft en härlig midsommar afton. Jag sov över hos mina föräldrar igår då vi var ute med Maria och hennes man dagen innan. Så mamma passade V och jag ville inte hålla på och flytta honom på natten. Så jag sov över hos dom istället. Rätt mysigt ändå måste jag säga. Man blir extra bortskämd med barnpassningen.

Så igår var jag hos mina föräldrar i princip hela dagen. Sen kom mannen över med Matteo också. Hann även åka till stan och fixa mina fransar. Därefter kom mina systrar och hon hade gjort baklava med nutella. Alltså my gad, jag är inte riktigt förtjust i varken baklava eller nutella. Men detta var nog det godaste jag ätit på länge. Blev en och en annan bit för mycket. Sen stannade Matteo över hos mormor och morfar.

Startade denna morgon med en härlig sovmorgon, gud vad välbehövligt med sömn. Sen tog vi en extra lång promenad med vagnen. Nu ska vi göra oss iordning då vi ska iväg på middag hos svägerskan.

Ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?