Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   51
14   275
15   340
23   346
15   317

Bakom alla dessa fina foto finns …

Bakom alla dessa fina foto finns …

Igår så berätta jag hur planen är här hemma och vad min tanke kring inredning är. Skrev också att det är lite stökigt så jag får lägga ut foto vid ett senare tillfälle. Fick en fråga, varför inte visa hur det är när det är stökigt, ett hem kan inte alltid vara perfekt. Jag håller med, ett hem är inte alltid perfekt utan bara på bilder.

Jag älskar att ha det rent och städat hemma. Men har man en liten så kan man inte alltid ha det perfekt. Jag har fått släppa på den biten och inte vara allt för galen med städningen. Det går alldeles för mycket tid åt det.

Och ja, jag håller med. Behöver inte alltid vara dom där perfekta fotona man lägger ut så därför bjuder jag på ett stökigt hem. Man får ha en liten blandning av dom båda.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?