Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
35   218
17   192
24   294
34   300
18   293

Barnens dag på Jägersro Center

God morgon raringar.

Ojoj vilken lång dag det blev igår. Som tur är lät min lilla kille mig sova, han vaknar nämligen varje 3:e timme och sen sov han till 09.15 idag. Så himla skönt.

Började dagen med att åka iväg med barnen till Jägersro Center där det var barnens dag. En massa kul för de små. Pyssel, fiskedamm och en gigantisk svamp figur som fotades med barnen. Matteo var lite blyg från början men sen släppte det. Tycker det är otroligt kul att där är aktiviteter för barn.

På kvällen skulle vi ha över hela familjen för att fira Matteo som fyllt 4 år. Så jag passade på att han handla det sista när vi ändå var i stan. Måste säga att det är ett jäkla projekt att ta sig runt med två barn. Den lilla ligger bara i vagnen, så det är svårare med 4 åringen. Var helt svettig när jag satte mig i bilen och skulle köra hem. Men det var också för att Matteo skulle vara överallt och se allt och jag hade inte dom mest bekväma skorna.

Idag ska vi plocka undan här hemma men först har vi några ärenden att fixa. Mannen ska på taekwondo och jag ska iväg och fixa lite grejer.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?