Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Barnmorske besök & förvärkar

God morgon darlings 

Har börjat sova lite dåligare både pga att jag har svårt att vända mig men också för att jag börjat få förvärkar. Tydligen är det vanligt att få förverkar veckor innan förlossningen, det känns som mensvärk som kommer och går. Kroppen har börjat förbereda sig 🙂 . Är påväg till barnmorskan nu så ska passa på att lyfta det med henne. 

Idag kommer vi även diskutera den kommande förlossningen och då kommer jag lyfta alla dom viktigaste grejerna. Förlossningsbrevet har jag inte hunnit skriva ännu, tänkte att jag gör det ikväll. Mycket man ska hålla koll på nu dom sista veckorn.   

Gravidmage vecka 35, börjar hända lite grejer 😀 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?