Shoppa min stil

no products

Barnvagnsgänget på promenad

Hej fina ni

Idag blev det en stressig morgon för mig och jag hann inte med en snabb uppdatering. Vi 4 mammor har bestämt att vi kör promenad varje dag, jag känner mig sjukt peppad och taggad. Jag är fortfarande lite öm och kan inte gå så snabbt men vi tar det lugnt och går i lagom takt som passar mig. 

Idag började vi morgonen med att äta frukost med tjejerna och sedan begav vi oss ut och promenixa, blev en lång promenad och jag kan inte komma ihåg sist jag blev så svettig.

Nu ska denna lilla killen få mat och en svettig mamma ska hoppa in i duschen.

Trevlig dag fina ni 

    
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?