Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Basgrejer från Newbie by Kapphal

När det kommer till baby basgrejer tycker jag att Kapphal levererar med Newbie kollektionen. Himla söta och mjuka kläder 😀 När han är sådär pytteliten har jag försökt samla på mig sådär riktigt mjuka och bekväma kläder till honom. 

Sen tycker jag det har varit sjukt svårt att veta vilken stl jag ska köpa till honom då han redan har en hel del kläder i vissa storlekar. Dom växer ut 50 och 56 ganska snabbt och han har en hel del kläder i 50 och 56.  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?