Shoppa min stil

no products

Bästa concealer på marknaden – Clarins Instant Concealer

Jag kan säga såhär, jag har testat varenda en concealer ute på marknaden och då pratar jag verkligen om varenda en. Jag har väldigt mörka ringar under ögonen och har haft jätte svårt att hitta en concealer som täcker. Den sista jag köpte var från Chanel och den var inte alls bra. Sjukt missnöjd med den. 

Några som funkar helt ok men dock inte så täckande som jag velat är Estee Lauder double wear stay in place och Smashbox high definition.   

   

Fick dock tipset för en tid sen att jag skulle testa en concealer från Clarins så jag traska in på Kicks och fick med mig en prov. Jag har aldrig tidigare använt någon produkt från Clarins men jag kan verkligen rekommendera concealer från Clarins, Instant concealer. Den täcker jätte bra och dessutom så lägger den sig inte i väcken, jag verkligen älskar den 😀 Tycker det är så himla bra att man kan få med sig en test och testa hemma för att se om det är rätt färg, att bara testa på handen funkar inte då man har en helt annan färg vid ögonen och på händerna. 

  

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?