Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
47   236
64   321
46   298
53   307
30   302

Bästa concealer – Tarte Shape Tape

I annonssamarbete med Sephora.

Jag har länge letat efter marknadens bästa concealer och jag har testat en massa concealer innan jag hitta den rätta. Den bästa concealer – Tarte, Shape Tape. Märket Tarte, var helt nytt för mig innan jag köpte denna concealer. I Sverige har jag endast sett detta märke hos Sephora, man kan även beställa på Sephoras hemsida.

Concealern kommer alltså från märket Tarte och heter Shape Tape. Jag har upplevt att med vissa concealer som täcker någorlunda bra, att de blir väldigt torra och lägger sig på linjerna under ögonen. Denna är inte alls så, trots att den är täckande. Bilderna nedan får tala för sig själva.

Tarte concealer Shape Tape kostar 315:- och finns – HÄR -. Som jag skrev tidigare så har jag testat en massa olika concealer, allt från dom billigaste till dom dyraste. Jag är extremt mörk under ögonen, som ni även kan se på bilderna. När jag applicerar på den så tar jag endast ett lager. Jag använder färgen 22N light neutral som passar min hudton helt perfekt. Det bästa är att dom har en massa olika nyanser att välja mellan. En annan sak som är bra att tänka på innan man applicerar på concealer är att man har en bra ögonkräm som återfuktar. 

Bästa concealer – Tarte, Shape Tape

Bästa concealer - Tarte, Shape TapeBästa concealer - Tarte, Shape Tape

Gillar du skönhetstips så har bloggen en helt egen kategori; Skönhet där jag tipsar om allt från produkter till behandlingar. Om ni har några önskemål på produkter ni vill ha tips på så skriv i kommentarsfältet nedan. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Sara
  5 januari, 2020 / 8:31 e m

  Har du slutat uppdatera angående viktresan vart så kul att följa ?

  • Anna
   Författare
   5 januari, 2020 / 8:33 e m

   Nejjj absolut inte, har påbörjat ett inlägg som jag hoppas kunna publicera ikväll. ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?