Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   167
48   243
26   281
22   289
29   311

Bästa investeringen – hemhjälp.

Bästa investeringen – hemhjälp.

Hej raringar.

Killarna kommer strax hem och jag har haft några timmar för mig själv. Har passat på att fixa med lite jobb och skicka iväg fakturor. När killarna kommer hem ska vi sätta igång en film och ha myskväll hemma.

Idag har jag tid hos barnmorskan, som förmodligen blir mitt sista besök innan kejsarsnittet. Inget nytt, lillen sitter fortfarande i säte. Jag har ställt in mig på att det blir ett snitt.

Efter barnmorskan passade vi på att åka förbi Mobilia och handla. Matteo ville leka på en lekplats så det hann vi också med.

Blev också ett besök hos Frida på Bayhome för att fixa till håret och få en mer kallare nyans. Fick ta med lillkillen till salongen och sen kom mannen och plockade upp honom.

Under tiden var städerskan hemma och städade allt. Jag kan säga som såhär, det är den bästa investeringen vi gjort. Den tiden som ska läggas på städningen vill jag lägga på annat. Att efter en härlig dag komma till ett städat hem är helt underbart.

Nu hör jag att killarna kommer. Trevlig kväll fina ni.

Bästa investeringen - hemhjälp.Bästa investeringen - hemhjälp.Bästa investeringen - hemhjälp.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?