Shoppa min stil

no products

Bästa starten på dagen

God morgon darling

Vaknade helt utan någon klocka redan 8.00 så jag tvingade mig själv och somna om och vakna sen vid 10.00. Precis lagom, med tanken på att jag inte är en morgon människa är det helt galet att jag vakna så tidigt hahah. Tror kanske det är för att jag går upp tidigt på vardagarna 😀

Nu sitter jag och njuter av min frukost och läser lite skvaller tidningar 😀 haha bästa starten på dagen. Sen är det tvättning på g då jag åker till Stockholm imorgon 😀 Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 28 februari, 2015 / 10:45 f m

  Älskar såna skvallertidningar! ;:D

  • anna
   Författare
   28 februari, 2015 / 10:58 f m

   Samma här 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?