Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   138
19   237
36   310
18   212
24   303

Bästa varmluftsborsten – som ger volym

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Bästa varmluftsborsten – som ger volym

Innan jag hittade denna varmluftsborsten från Hot Tools så letade jag väldigt länge och provade en massa olika. Dom flesta var mindre och själva borsten var väldigt liten. Dessutom tyckte jag inte dom var tillräckligt starka och det tog alldeles för lång tid utan att man fick det resultat man önska.

Sedan såg jag en massa reklam om Revlon varmluftsborste och blev otroligt nyfiken. Jag började kolla på olika youtube videos. Där fick jag tips på Hot Tools varmluftsborste. Där var nämligen en Influencer som fick prova båda två och jämföra. Enligt henne så var dom väldigt lika men att Hot Tools varmluftsborste var snäppet bättre. Bland annat att håret blev rakare (om man har lockigt eller vågigt hår) sen att håret känns slätare. Det var avgörande för mig och där bestämde jag mig för Hot Tools varmluftsborste.

Jag är super nöjd med den och älskar att den är så kraftig. Bland annat för att jag har mycket hår men också tjockt hår. Det går väldigt snabbt att torka mitt hår och få den perfekta volymen. Jag klarar inte av att använda mig av en rund borste och en fön, har testat det några gånger men får rätt på det.

Så vill du ha den perfekta volymen så rekommenderar jag verkligen varmluftsborsten från Hot Tools.Bästa varmluftsborsten – som ger volym.

Bästa varmluftsborsten - som ger volym ​
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?