Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Bästa varmluftsborsten – som ger volym

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Bästa varmluftsborsten – som ger volym

Innan jag hittade denna varmluftsborsten från Hot Tools så letade jag väldigt länge och provade en massa olika. Dom flesta var mindre och själva borsten var väldigt liten. Dessutom tyckte jag inte dom var tillräckligt starka och det tog alldeles för lång tid utan att man fick det resultat man önska.

Sedan såg jag en massa reklam om Revlon varmluftsborste och blev otroligt nyfiken. Jag började kolla på olika youtube videos. Där fick jag tips på Hot Tools varmluftsborste. Där var nämligen en Influencer som fick prova båda två och jämföra. Enligt henne så var dom väldigt lika men att Hot Tools varmluftsborste var snäppet bättre. Bland annat att håret blev rakare (om man har lockigt eller vågigt hår) sen att håret känns slätare. Det var avgörande för mig och där bestämde jag mig för Hot Tools varmluftsborste.

Jag är super nöjd med den och älskar att den är så kraftig. Bland annat för att jag har mycket hår men också tjockt hår. Det går väldigt snabbt att torka mitt hår och få den perfekta volymen. Jag klarar inte av att använda mig av en rund borste och en fön, har testat det några gånger men får rätt på det.

Så vill du ha den perfekta volymen så rekommenderar jag verkligen varmluftsborsten från Hot Tools.Bästa varmluftsborsten – som ger volym.

Bästa varmluftsborsten - som ger volym ​
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?