Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

BATISTE – super produkt till pillig peng

Mitt absoluta favorit knep om jag inte hinner tvätta håret -torsschampo. Tycker även det ger super snyggvolym.

Eftersom mitt torrschampo var slut kollade jag runt om jag skulle testa någon annan och då hamnade jag hos Damernas värld som hade gjort ett bäst i test, där hamna Batiste torrschampo på plats nummer 3  med motivering “superprodukt till billig peng”.  LÄS HÄR 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?