Shoppa min stil

no products

Bättre Sent Än Aldrig

Hallo darlings

Veckan har flugit förbi och jag känner knappt att jag hinner med 😀 Redan fredag. Igår efter jobb tog jag mig till gymmet trots att jag var riktigt trött, blev kanske ett sent gympass men som man brukar säga Bättre sent än aldrig. Men när jag väl kom hem 22.00 frpn gymmet var jag helt hyper och somna inte förrän efter 24.00 så kanske inte världens bästa ide, vanligtvis sover jag vid den tiden.  

  

Ikväll blir det lilla torg med tjejerna och det ska bli så kul att träffas och bli uppdaterad hur det går med allas graviditet, trots att vi hörs hela tiden under veckan så behöver man en tjejträff lite då och då. Nu blir det några timmars jobb och sen är det helg 😀 

Trevlig fredag

Bjuder på bilden nedan, preggo cravings 😀 Apelsiner haha 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?