Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

because i´m worth it – Odd Molly

Nu ska jag faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte shoppat på ett bra tag, presenter räknas inte 😉 Jag har inte haft en sekund över till shopping, nu har det ju varit en massa rea också och att springa i butiker finns inte. Hatar när det är rörigt och alla människor slåss om grejer och sen är allt det bästa så klart slut. Hittade dock denna koftan från Odd Molly som jag bara var tvungen att klicka hem, har den i andra färger och trivs sjukt bra i den. Får se, kanske jag får lite tid att gå runt i affärer imorgon 😀

IMG_9238 IMG_9237

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?