Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

because i´m worth it – Odd Molly

Nu ska jag faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte shoppat på ett bra tag, presenter räknas inte 😉 Jag har inte haft en sekund över till shopping, nu har det ju varit en massa rea också och att springa i butiker finns inte. Hatar när det är rörigt och alla människor slåss om grejer och sen är allt det bästa så klart slut. Hittade dock denna koftan från Odd Molly som jag bara var tvungen att klicka hem, har den i andra färger och trivs sjukt bra i den. Får se, kanske jag får lite tid att gå runt i affärer imorgon 😀

IMG_9238 IMG_9237

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?