Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

BEHANDLING AV PERIORAL DERMATIT

Precis efter graviditeten och i samband med amningen så fick jag Perioral Dermatit. Jag var förvånad då jag aldrig tidigare haft hudproblem och helt plötsligt så hade jag en massa röda små prickar runt näsan och munnen som visade sig vara Perioral Dermatit, det var inte precis lite jag hade. Men just där och då visste jag inte vad det var och att det var Perioral Dermatit. Jag gjorde allt möjligt för att försöka få bort dessa små jobbiga röda utslag, men inget hjälpte. 

Efter några månader så fick jag kontakt med tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio som direkt visste vad det var. Jag fick tips om att vi skulle köra en storstädning för huden nämligen diamantslipningen. Ni kan läsa hela inlägget HÄR.

Perioral Dermatit är i många fall svårbehandlad och om man inte gör något åt den kan den stanna i flera år. Efter att jag gjort diamantslipningen så blev min Perioral Dermatit mycket bättre och några dagar senare var den helt borta. Nu kan det vara helt individuellt men jag tycker att det kan vara värt att testa dimantslipning om man har hudproblem. Jag hade Perioral Dermatit under flera månader och jag testade allt möjligt, peela, byta hudvårdsprodukter men inget hjälpte. 

Hos Kräm Hudvårdsstudio får ni diamantslipning för 999:-. En riktig storstädning för huden.

Det är 24 timmar efter diamantslipningen. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?