Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Beige kavaj med guld knappar

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk

Kavaj är ett av mina absoluta favorit plagg. Skulle kunna gå i kavaj precis varje dag. Men jag går dessutom i kavaj väldigt ofta. Däremot finns det bland annat en färg jag saknar i min kavaj garderob, beige kavaj. Så jag hittade denna beige kavaj med guld knappar hos Bubbleroom. Precis en sådan kavaj som jag själv älskar. Super fin i färgen och jätte fin kvalité. Finns även matchande byxor. Klickade aldrig dom sist då jag var osäker på storken men känner mig sugen nu efter att fått kavajen. Det hade varit så snyggt ihop.

Klicka – HÄR – för att komma till beige kavaj med guld knappar. Finns hos Bubbleroom för 499:-.

Beige kavaj med guld knappar
Beige kavaj med guld knappar

God morgon raringar.

Har precis gjort iordning mitt take away kaffe och ska bege mig till kontoret. Har en hel del grejer att fixa så måste en sväng förbi kontoret. Men nu under Corona tiden så jobbar vi mycket hemifrån och det går jätte bra. Bara att man inte har alla redskap hemma och behöver åka förbi kontoret lite då och då.

Önskar er en super härlig lördag.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   7 juli, 2020 / 10:18 e m

   Tack snälla ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?