Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
13   127
19   184
37   346
12   263
32   292

Bekväma & snygga skor på REAN

Bekväma & snygga skor på rean.

Just nu säljer Members (adlink) ut FEMME STHLM skor. Förre året köpte jag se öppna sandalerna och pumpsen. Otroligt bekväma och snygga skör. Tänkte jag skulle passa på att klicka hem dom första skorna ni ser på bilden nedan. Dom finns nämligen i beige och puder rosa, perfekt höjd på klacken och att ha till kontoret. Ni hittar hela FEMME STHLM kollektionen HÄR (adlink) eller om ni klickar på bilden.

Dom öppna sandalerna har en klack på 5,5 cm, vilket jag tycker är helt perfekt. Det är dessa sandaler jag köpte hem förra året. Super läckra och bekväma.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?