Shoppa min stil

no products

Beslutsångest

Hallo darlings

Gick upp för ca 30 minuter, helt galet att jag sov till 11.30. Har läst en artikel där det står att man ska sova så länge som kroppen behöver det, ibland har jag tänkt att jag sovit för länge och att det är därför jag är seg senare men det stämmer inte. Kroppen tar den sömn den behöver för att återhämta sig.

Har lite beslutsångest om jag ska plocka ner granen redan imorgon eller om jag ska ha kvar den till nästa helg. Det är ju fortfarande hur mysigt som helst att ha granen tänd på kvällarna och alla som varit hemma hos oss har sagt att vi har den finaste granen dom sett 😀 Jag kan ju säga så här, det var inte enkelt att hitta den finaste granen, tog oss en hel dag. Det känns liksom synd att redan imorgon plocka ner den men samtidigt så är julen över och man vill göra det vårfint hemma trots att det är långt till våren :D.

Har ni plockat ner era granar?

DSC09023 DSC09019 DSC08989

 

Följ:
Dela inlägget

5 Kommentarer

 1. 4 januari, 2015 / 12:39 e m

  Alltså er gran är verkligen enorm!! Hihi! Själv har jag lite ångest över stt få ut granen… Men jag håller med dig, jag vill inte riktigt heller plocka bort granen än. Det är så mysigt.

  Puss och kram

  • anna
   Författare
   4 januari, 2015 / 12:47 e m

   haha ja den är inte att skoja med. Duu tro mig jag vet inte heller hur vi ska få ut vår gran, den är sååå stor, vi kommer nog få såga den förhand. Kramiz

 2. 4 januari, 2015 / 1:06 e m

  Jag städade ut julen 1 Januari. Haha.

  • anna
   Författare
   4 januari, 2015 / 1:08 e m

   Haha ja där ser man. I-landsproblem haha

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?