Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Bestäm själv som egenanställd.

I samarbete med Billfactory.se.

Har fått en hel del frågor från läsare som är influencers efter ett av mina inlägg där jag skriver hur viktigt det är att ta betalt för samarbeten man gör. Om man måste ha eget företag för att kunna driva sina sociala medier professionellt? Och nej det behöver du inte. Du behöver inte öppna upp ett eget företag för att kunna fakturera företagen för dina tjänster. Vissa upplever att det kan kännas läskigt att behöva starta upp ett eget företag och det har jag full förståelse för. Men det finns lösningar för den biten också.

Fakturera utan att ha eget företag.

Idag finns det otroligt bra hjälpmedel för någon som vill fakturera företag men inte starta ett företag. Ett sådant företag är Billfactory. Du skapat enkelt ett konto gratis  hos Billfactory och sedan fakturerar du via dom. Det kostar inget att skapa ett konto och dom sköter hela den administrativa biten med fakturorna. Dom tar en avgift på 4% och du är desssutom försäkrad och Billfactory tar arbetsgivaransvar för dig. Under hela processen hålls du uppdaterad via tjänsten och lönen betalas ut samma dag som din faktura blivit betald. Hur bra är inte det och dessutom riktigt smidigt. Du slipper hela biten med att starta företag och hålla koll på dina fakturor och den administrativa biten. Jag personligen älskar när det finns lösningar. Alla är vi olika och har olika behov och det är helt fantastiskt med företag som tillgodoser dessa behov. På så sätt får vi alla samma möjligheter.

Förutom att du enkelt kan skapa din faktura via Billfactory så har dom även ett stort nätverk av företag som kan vara intresserade av dina tjänster.

Du skapar kontot enkelt med 1 steg helt kostnadsfritt. Allt sköts via bankid och det är super smidigt. Nedan kan du läsa hur du gör.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Dofia
  11 juni, 2019 / 8:48 f m

  Lika viktigt som att ta betalt är att influencers reklamarbetare på rätt sött vilket de allra flesta är helt fruktansvärt dåliga på, det finns tydliga riktlinjer för hur det ska göras så det borde inte va så svårt.

  • Anna
   Författare
   11 juni, 2019 / 9:41 f m

   Håller helt och håller med, vilket jag också har nämnt i inlägget som jag skriver i inlägget efter.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?