Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
13   104
33   200
24   188
38   245
24   223

Besvikelse på förlossningsvården

Besvikelse på förlossningsvården.

Jag ska vara helt ärlig mot er, vet inte riktigt vart jag ens ska börja. Är otroligt ledsen, besviken och arg på förlossningsvården. Jag känner att jag knappt har någon ork till det mer och har varit enormt stressad över hela denna grejen.

För er som kanske inte hängt med kan läsa om det – HÄR -.

För någon vecka sen var jag i Lund och prata med överläkare. Eftersom jag inte ville göra ett vändningsförsök så fick jag tillslut beviljat ett kejsarsnitt, då lillkillen ligger i säte. Då ska ni veta att det inte var enkelt och tog sin tid. Mannen var med mig under samtalet och enligt överläkaren skulle vi få tid för kejsarsnitt ca 1 vecka innan beräknad förlossning.

Blir inte som lovat.

I måndags får jag hem brev om kallelse till kejsarsnitt. Och då är tiden bokad exakt samma dag som jag är beräknad. Jag känner hur stressen smyger dig fram och tårarna bara rinner ner. Alltså varför ger man mig en tid samma dag som jag är beräknad när man dessutom vet att min första som kom på dagen. Och värkarna började 1 dag innan. Jag tar upp min telefon och ringer runt till alla nummer som finns på lappen. Jag blir kopplad ca 20 gånger och ingen vet vem jag ska prata med. Dagen efter lyckas jag komma i kontakt med dom som har hand om tiderna för kejsarsnitt. Men eftersom hon var på semester så skulle hon återkomma dagen efter. Vilket hon gjorde!

Kvinnan ringde mig iförgår och berätta att hon kan inte ändra min tid eller sätta mig på “stand by”, som det så fint heter. Eftersom min överläkare tydligt skrivit i min journal att mitt snitt ska göras det datum. Och om jag vill ändra tid så måste jag prata med henne.

Återigen fick jag sätta mig vid telefonen och ringa runt ett antal nummer och lyckas inte komma fram utan blev kopplad om och om igen. När dom försöker koppla mig efter 20:e gången så började jag gråta i telefonen. Jag förklara för tjejen att jag behöver komma i kontakt med min överläkare och jag bara kopplas runt. Till slut hjäper hon mig med att komma i kontakt med en kille som pratar med min överläkare. Enligt överläkaren så fick jag den tiden för där fanns ingen annan tid, men han erkänner själv att det är missvisande i min journal. Så han har bett överläkaren att ringa till mig, tydligen ska hon göra det nu till helgen eftersom hon har jour.

Besviken & ledsen.

Jag är otroligt ledsen och besviken. Överläkaren kommer inte ringa mig och imorgon går hon på semester. Hon hade lika gärna kunnat ringa mig igår eller i fredags men gjorde inte det. När jag ringer avdelningen för tider för kejsarsnitt hjälper dom mig inte eftersom överläkaren skrivit i min journal att det ska ske det datumet. Dom menar på att kommer värkarna igång innan det datum så är det “bara” att åka in så gör man ett kejsarsnitt. För “dom” är det kanske bara ett kejsarsnitt och ett jobb dom gör varje dag. Men för mig är det en otrolig stress och psykiskt påfrestande.

Besvikelse på förlossningsvården

Följ:

4 Kommentarer

 1. Alexandra
  11 augusti, 2019 / 1:35 e m

  Det är helt galet svårt att komma rätt i deras telefonväxel, vår bebis var inbokad för kejsarsnitt, men ville komma 2 veckor tidigare. Vi fick dock komma in direkt, fick “värkstoppande” medicin och allt gick lugnt till. Förstår paniken över att inte veta hur det blir och om man skulle tvingas att något gick emot ens vilja för de inte har tid eller tycker de har mer rätt än en själv. Svårt att “njuta” av den sista tiden när man bara känner stress. Hoppas allt går toppenbra fast det blivit såhär!!

  • Anna
   Författare
   11 augusti, 2019 / 1:49 e m

   Hej Alexandra. Ja dom sa till mig med att man får värkstoppande medel om han skulle komma tidigare. Men som du säger, svårt att njuta av den sista tiden och längta för jag är rädd just att han ska komma tidigare. Men skönt att höra att det gick lugnt till ?

 2. 11 augusti, 2019 / 11:01 e m

  Åååå Anna! Så ledsamt att höra!

  Blir så ledsen när jag läser det. Speciellt när du berättar hur du blir behandlad och hur ledsen de gör dig.

  Vi är med dig!!!!! ♥️

  • Anna
   Författare
   11 augusti, 2019 / 11:17 e m

   Tack fina du, man blir verkligen ledsen. Det tråkiga är att man varken kommer vara den sista eller första, känns som att det är väldigt vanligt.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?