Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   84
23   180
25   250
105   410
19   260

BIA mätning & viktuppdatering

BIA mätning & viktuppdatering

När jag startade min resa med min personliga tränare Gabi så gjorde vi en BIA mätning. Det är alltså en mätning av kroppssammansättning. Med en BIA mätning så mäter man kroppens fördelning av fett, vatten och muskler. Med en BIA mätning kan du inte fuska. Om du äter mat som innehåller för lite näring eller om du bantar så förlorar du muskler. Men genom en BIA mätning får du koll på fördelningen och som i mitt fall fick jag ett kostschema och vet exakt vad jag ska äta.

Den 13:e februari ska vi göra en ny BIA mätning och jämföra med resultatet när jag började träna med Gabi. Det ska bli otroligt spännande eftersom vi också mätte mig med måttband. Jag är jätte nyfiken.

Min resa att tappa mammakilon fortsätter. Jag ska inte ljuga, vissa dagar är lättare än andra. Speciellt som mamma med två små barn. Allt handlar om att vara i balans och få tillräckligt med sömn. Kommer skriver ett helt eget inlägg om det vid ett senare tillfälle.

Viktuppdatering

Jag har inte glömt viktuppdateringen. Nu pekar vågen på 91,6 kg och snart är jag under 90 kg. Förra veckan pekade vågen på 92,1 kg och det är en viktminskning på – 0,5 kg och det känns jätte bra. Det är långsiktigt och hälsosamt. Ska inte ljuga, jag vill ju att det ska gå betydligt snabbare men sen tänker jag att detta är ett långsiktigt mål som ska hålla. Jag mår så otroligt bra och känner mig så stark och det är det viktigaste. Sen längtar jag tills mätningen för att se alla siffrorna.

Jag märker en enorm skillnad, speciellt på kläderna som jag inte har kunnat ha tidigare. Jag tränar regelbundet och äter nyttigt. Har verkligen hittat min livsstil. Detta är också något som min personliga tränare förespråkar, att det ska vara ett långsiktigt mål. I

BIA mätning & viktuppdatering

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?