Shoppa min stil

no products

BIA mätningen är flyttad! Varför?

BIA mätningen är flyttad! Varför?

Hej fina ni.

Jag måste säga att det känns så himla kul att ni är så många som gillar att följa min vikt- och träningsuppdatering. Och frågar efter den. Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Har verkligen haft fullt upp om jag nu ska leta fram en ursäkt. Men lovar att det blir bättring.

På Instagram lägger jag ut på Stories kring träning men kommer även börja lägga mer på maten. Kanske köra en: såhär äter jag under en dag, inlägg.

Kommer vara ärlig? 

Jag kommer också att vara helt 100% ärlig med er. Det är en jäkla kamp speciellt med två barn och speciellt när man inte får den sömnen man behöver. Men det är kanske sånt man också ska skriva om? Även motgångar och inte bara framgångar. Det är inte lätt men samtidigt så ger jag inte upp. Detta är en resa jag gör på längre sikt och jag kanske har varit lite hård mot mig själv och tänk att jag ska tappa mina mammakilon snabbare.

Mitt mål var att jag i slutet på denna veckan skulle väga 85 kg och vi skulle göra en BIA mätning för att jämföra med första mätningen jag gjorde när jag började med min PT. Men eftersom jag inte är där viktmässigt. Jag väger 91,5 kg och vill väga under 90 kg när jag gör mätningen. Så jag mailade min personliga tränare Gabi och fråga om vi kan göra mätningen 27 februari istället. Det gick hur bra som helst. Jag skulle dessutom ha mens denna mätning och jag mår så dåligt när jag har mens. Känner mig så svullen och illamående och ville inte göra mätning just då. Så mitt nya delmål blir att väga 89,5 kg den 27 februari. Jag får vara snäll mot mig själv och ta babysteps.

Vårruset.

Som jag skrev tidigare så har jag börjat jogga lite smått. Jag och Maria ska nämligen springa vårruset som är 5 km och det ska bli så kul. Joggningen går bättre vissa dagar och sämre visa, men allt beror på hur jag har sovit. För övrigt går träningen jätte bra. Jag följer mitt träningsschema som jag fått från min PT och det känns så skönt att veta vad man ska träna när man väl är på gymmet. Men också att jag aldrig haft så bra rutiner med min träning som jag har nu. Känner mig otroligt stark redan efter denna tiden.

Maten går bättre vissa dagar och jag kämpar på. Tycker det är så svårt just det här med att äta regelbundet. Jag håller mig borta från sötsaker då det är min svaghet. Men jag är så glad att jag tagit beslutet att ta hjälp av en personlig tränare. För annars skulle jag bara skjuta upp på det och kanske köra någon av mina quick fix metoder.

BIA mätningen är flyttad! Varför?
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Anna
  12 februari, 2020 / 4:24 e m

  Så kul att du uppdaterar. Älskar att följa din resa och precis som du skriver, dela med dig av nedgången och framgången.

  Du är grym Anna.

  • Anna
   Författare
   13 februari, 2020 / 9:55 e m

   Tack snälla. Lovar att det blir bättre uppdateringar även med motgång.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?