Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Biodejt – After we Collided

Biodejt – After we collide

Hej raringar.

Jag har extremt mycket att göra på jobb och sen ärendet full rulle i vardagen. Det gäller att vara i farten från morgon till kväll. Men snart så har jag SPA inbokat så det ska bli skönt att varva ner lite.

Igår efter jobb passade jag på att åka till Rush (lite som jump) med killarna. Dom älskar det, även den lilla. Sen är det så smidigt att kunna släppa den lilla så han kryper och Matteo springer runt. Blev egentid med grabbarna och därefter hade jag och Maria bokat in biodejt. Vi passar alltid på att blanda nytta med nöje. Vi la upp en plan kring våra sociala medier och sedan hade vi fotografering.

Både jag och Maria älskar att gå på bio och igår såg vi filmen After We Collide. En väldigt märklig film om du frågar mig men sen är det inte heller så konstigt för det var först idag vi insåg att där finns en 1:a. Men alltså … Det får ju stå att det är en uppföljning. Men vi hade iallafall en super härlig filmdejt.

Nu ska jag sätta mig ner och få lite jobb gjort innan läggdags.

God natt fina.

Biodejt - After we Collided
Biodejt - After we Collided
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 24 september, 2020 / 9:22 e m

  Så trevligt att komma ut, synd att det inte var så bra film, men mysigt ändå

  • Anna
   Författare
   24 september, 2020 / 9:39 e m

   Ja men super mysigt ändå ? och välbehövligt

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?