Shoppa min stil

no products

Blå tyllkjol – CARRIE BRADSHAW STYLE

Blå tyllkjol – CARRIE BRADSHAW STYLE


Ett plagg jag blivit helt förälskad i är plisserad kjol och tyllkjol. Alla mina kjolar är från H&M, bra pris och dessutom passar dom mig fint. Har hittat några på Zara med, men dom har snabbt slut.

Blå tyllkjol – CARRIE BRADSHAW STYLE.

Super söt blå tyllkjol från H&M för 199:-, tycker det är super bra pris. Klicka – HÄR -. Såg även att H&M hade en del fina grejer på sin rea. Jag passade på att klicka hem andra söta kjolar till fynd pris.

Blå tyllkjol - CARRIE BRADSHAW STYLE
Blå tyllkjol - CARRIE BRADSHAW STYLE
Jag valde att styla min blåa plisserade kjol med en söt rosa jacka från Lady Morris och super söta skor från Custommade. Har sneglat på dessa skor ett bra tag och passade på att klicka hem dom på rean.

Jag såg Carrie från Sex & The City bära något liknande och blev otroligt inspirerande av hennes stil. Även fast jag kör väldigt mycket tidlösa och klassiska plagg så älskar jag att mixa och matcha. Jag älskar att bli inspirerad och inspirera andra. Ibland kanske man sitter och funderar på om ett visst plagg kommer passa en eller om det är okej att bära. Jag tycker att känner man för att bära ett visst plagg så ska man göra det 

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   28 juli, 2020 / 12:54 e m

   Tack snälla ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?