Shoppa min stil

no products

Bort med vårtnappen @ Mam vårtnapp

God morgon fina ni

Vi ligger fortfarande kvar i sängen och det blev en liten sovmorgon idag. Ska strax stiga upp och äta frukost. Sen blir det vår dagliga powerwalk. 

Jo, igår så höll jag på och öva med lillkillen så att han skulle amma utan vårtnapp och nu har han lyckats amma hela dagen igår och under natten idag. Det har varit lite kämpigt då han släpper bröstvårtan, skriker och blir irriterad men till slut lyckas han amma. Så har jag hållit på under natten, vilket har varit det jobbigaste. Jag trött och försöker ge honom bröstet och han gråter och suger på sina händer men till slut så. Idag fortsätter vi att öva och det ska funka. Jag märkte även att han sov mycket bättre under natten, kanske för att han får anstränga sig mer när han ammar eftersom, i vårtnappen kunde det samlas mjölk och när han sög ut den mjölken så behövde han inte anstränga sig.

Så himla skönt att få slippa vårtnappen speciellt när man är ute. Tills jag sätter på vårtnappen och tar honom så ramlar den ner då han stöter till den. Och då har jag lyckats visa hela tutten för halva världen. Sen att behöva slippa koka upp dom varje dag. Det ska bli så skönt 😀 

Nä hörrni nu ska jag stiga upp och äta frukost.

Behöver ni någon gång använda vårtnapp så rekommenderar jag Mam vårtnapp. Den är verkligen sjukt bra. Fick en annan på BB som inte alls funkade, den satt liksom inte bra på bröstet medans Mam vårtnapp sluter åt så det ej kommer luft mellan. Den kostar lite mer än dom vanliga men så värt det. 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?