Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
14   126
15   245
45   313
29   329
30   317

Bosatt i träningskläder

Bosatt i träningskläder.

Hej raringar.

Jag har verkligen varit bosatt i mina träningskläder den senaste veckan. Men tur jag har snygga träningskläder och att jag även tränat. Idag har jag lite ärenden att fixa och en konferens som kommer att ske digitalt.

Sen ska jag förbi och handla det sista för att fixa trädgården. Vi har inte stor trädgård men däremot är det så himla mycket jobb. Så fort allt är klart ska jag visa före och efter bilder. Får kolla på plantagen om dom har några bra tips på blommor som håller sig bra utomhus och som inte kräver alldeles för mycket kärlek.

Men nu ska jag göra mig iordning så jag kommer igång. Har suttit och jabbat framför datorn med mitt kaffe.

Önskar er en fin dag och ta hand om dig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?