Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Botox & erbjudande på fillers hos Klinik Wiking

Inlägg i samarbete med Klinik Wiking

I förra veckan var jag hos bästa Cecilia Wiking för att fräscha upp mig med botox. Detta är tredje gången jag gör botox och är otroligt nöjd med resultatet. Cecilia är verkligen bäst och hon är så professionell.

Jag kan fortfarande röra min panna och ser inte alls stel ut. Cecilia förklarade för mig att, eftersom botoxen “tar” ca 2 cm i omkrets så är det viktigt att man inte sticker för nära. Då det är just detta som orsakar den här stelheten som alla pratar om när man nämner botox. Mitt mål är inte att vara rynkfri eller att se ut som en 20 åring, utan jag vill mest fräscha upp mig.

Eftersom det tar ca 1-2 veckor innan botoxen börjar verka. Så för jag bjuda på före och efter bilder vid ett senare tillfälle.

Om ni uppger mitt namn vid bokning (ni fyller i under kommentarer om ni bokar via nätet) eller när ni ringer så får ni 15% rabatt på filers hos Klinik Wiking. Ni kan boka HÄR eller ringa HÄR

Och vill ni läsa mina tidigare inlägg så kika HÄR. Jag har bland annat fixat konturen på mina läppar och dessutom har jag fixat dom mörka ringarna under ögonen. 

Jag tycker inte alls att botox gör ont men jag använder bedövning i form av salva. Emla salva heter den och jag känner inget alls under tiden. Man skulle inte kunna tro det men jag är extremt rätt för nålar. Så jag försöker att blunda under tiden och tittar inte alls.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Emina
  27 april, 2018 / 7:21 f m

  Hej vännen! Hon är så himla duktig måste gå snart till henne?
  Försök utan salva jag lovar dig de gör ej ont. Jag som är rädd för spruturna trodde aldrig att jag skulle klara av detta ?✌️

  • Anna
   Författare
   27 april, 2018 / 8:13 e m

   visst är hon duktig 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?