Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

BOTOX HOS CECILIA WIKING – Klinik Wiking

Cecilia Wiking Klink Wiking säker fillersIgår gjorde jag Botox hos Cecilia WikingKlinik Wiking. Det var min allra första gång när det kommer till Botox och jag var så himla nervös. Men Cecilia Wiking är otroligt duktig och får en att känna sig hur trygg som helst. Man har haft alla möjliga tankar när det kommer till Botox och framför allt var jag nervös att hela ansiktet skulle vara stelt. Cecilia berätta att för att ansiktet ska vara stelt efter Botox behövs det en mycket större dos. Resultat kommer man att kunna se efter 2-3 veckor. Har tagit en del före bilder och det ska bli kul att jämföra.

Eftersom jag är livrädd för nålar så lägger jag alltid emla salva som ger en lokalbedövning av huden. Jag trodde att Botox skulle göra betydligt mer ont men absolut inte. Nu hade jag inte lagt emla salva på alla områden då jag inte visste vart exakt Cecilia skulle sticka i nålen. Men hon är otroligt duktig och försiktig och man känner att man är i trygga händer.

Cecilia Wiking på Klink WikingCecilia Wiking på Klink Wiking

Muskelavslappnande medel

Jag fick en hel del frågor om Botox är ett nervgift och jag passade på att ställa frågan till Cecilia. Hon kommer berätta mer i videon nedan men testen nedan är lånad från hennes hemsida.

Muskelavslappnande medel är väl beprövat, används inom den offentliga sjukvården och är numera även stor inom estetiska behandlingar.

Muskelavslappnande medel används för att minska anspänningsrelaterande rynkor i ansiktet. Behandlingen lämpar sig speciellt för rynkor mellan ögonen så kallade bekymmersrynkor, de horisontella rynkorna i panna, kråksparkarna vid ögonen, runt munnen, samt käk-och halsområdet. Man kan även injicera det muskelavslappnande medlet vid ögonbrynskanten och få ett ögonbrynslyft. Vanligast är dock bekymmersrynkan i pannan mellan ögonbrynen dvs. glabellaområdet. Muskelavslappnande medel kan även användas för spänningshuvudvärk, migrän, svår svettning under armar och i händerna.

Behandlingen med det muskelavslappnande medlet är inte speciellt smärtsamt. Injektionen görs med en tunn fin nål som oftast inte lämnar några märken efter sig. Ibland uppstår dock blåmärken och någon liten rodnad som kan täckas med make-up. Resultatet är individuellt och kan vanligtvis märkas efter ett par dagar som sedan håller mellan i 3-6 månader. För att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt så har vi individanpassar man dosen. Denna är som regel liten och återbesök och eventuell justering görs vanligtvis ca 14 dagar efter behandlingsdagen. Injektionen görs i en lugn, säker, harmonisk miljö med professionell personal. Känner du dig osäker och vill veta mer kom på en konsultation så gör vi bedömning om vad som passar just dig bäst.

Personer som är gravida eller har någon form av neurologiska sjukdomar kan inte erhålla någon behandling.  Källa: http://www.klinikwiking.se

I samarbete med Cecilia Wiking erbjuder jag alla mina läsare 15% rabatt på valfri behandling, det är bara att uppge min blogg. Prislistan hittar ni HÄR och där kan man även boka tid.

Ni kan läsa om min tidigare behandling, bland annat läppar och mörka ringar ( Tear Trough och läppar hos Cecilia Wiking)

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 18 juni, 2017 / 8:05 e m

  Jag är lite nyfiken för som du skriver kan inte gravida ta botox men tänk om du mot förmodan skulle bli gravid bara dagarna efter du injicerat botox:et, vad händer då?

  • Anna
   Författare
   18 juni, 2017 / 9:33 e m

   Citerade texten från Cecilias hemsida, bra fråga. Har skickat den vidare till henne ??

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?