Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
20   97
29   171
23   226
48   303
56   322

BOULE, BAR & RESTAURANG

BOULE, BAR & RESTAURANG

Hej raringar.

Det har varit full rulle hela helgen. Eller helgen är inte slut än men det har inte riktigt funnits tid till bloggen. Dessutom är det betydligt enklare att uppdatera Instagram än bloggen.

Igår blev det ett besök på Boulebar på Drottningtorget i Malmö. Vi spelade boule och åt en härlig lunch. Tycker det är så kul när man har en aktivitet i samband men en middag eller lunch. Det var första gången jag spelade boule och lite annorlunda. Men det var kul, jag älskar ju att tävla.

Lite senare på kvällen mötte jag upp fina Maria tjejträff. Det var ett tag sen vi sågs så det var välbehövligt.

BOULE, BAR & RESTAURANG

Idag så har det däremot varit en lugn lördag. Jag och barnen sov över hos mamma. Mamma passade barnen igår då både jag och mannen var ute. Så istället för att hämta upp barnen på kvällen så lämnade jag bilen i stan och tog några drinkar med Maria. Blev dock inte en sen kväll men det blev några drinkar och otroligt mycket skratt. Fick en härlig sovmorgon och en långfrukost. Sen tog vi en sväng förbi Ikea, behövde handla stekpanna och sånt man behöver.

Lördag kväll spenderade jag med att skruva ihop grejerna jag köpt på Ikea. Skulle ju egentligen köpa stekpanna och sen kom jag på att jag behöver en låda till dynorna. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?