Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   199
31   374
9   380
23   396
18   359

Bröllopsplanering

I samarbete med VANBRUUN

Är du igång med bröllopsplanering eller kanske ska gifta dig men har inte bokat datum, eller är i tankarna kring förlovning. Det här med förlovning och bröllop är en helt egen historia. Ert bröllop kommer med all säkerhet bli en av
de största dagarna i era liv, en dag ni alltid kommer att minnas, en dag att berätta om för barn och barnbarn. Det spelar ingen roll om man har ett enklare bröllop eller ett stort slottsbröllop med hundratals gäster. Man vill att den dagen ska vara perfekt, fast perfekt för just dig. Dom flesta tjejer eller kvinnor som drömt om bröllop sen dom var små, har redan planerat ihop allt hur dom vill ha den. Man har bilden i huvudet av hur ens dröm bröllop skulle se ut, vad man ska ha på sig, hur tårtan ska se ut, och i vissa fall till och med vad mannen ska ha på sig. Eller ja den är ju rätt viktig för man ska ju matcha såklart.

Man har till och med kanske visat den perfekta vigselringen man sneglat på till den respektive. En sida som har super fina vigselringar är VANBRUNN. Där hittar du allt från klassiska vigselringar till mer moderna, lite billigare ringar men även dom dyrare. Vanbrunns idé är att erbjuda vigselrelaterade smycken till priser långt under deras konkurrenter.

Jag är ju ett riktigt fan av roséguld, jag tycker det är otroligt snyggt och iögonfallande. Min favorit från Vanbrunns hemsida är helt klart AGNES 18K roséguld. Älskar verkligen själv fästet där diamanten sitter. Så himla snyggt och annorlunda.

Det här med att bröllopsplanering är en stor grej. Enligt rekommendation ska man börja mellan 18-12 månader för att hinna med allt. Sen beror det såklart också på hur stort bröllop man ska ha, är det ett stort bröllop så ska man börja i god tid. Man vill ju såklart skapa ett eget unikt bröllop. Glöm inte att välja ett tema till bröllopet, idag är det mer en regel. Blir mycket enklare med allt det andra när man har temat klart. På så vis kan man göra bröllopet mer unikt om man väljer ett annorlunda tema. Vill man ha ett sommarbröllop eller vill man ha ett vinterbröllop? Ska man ha bröllopet på stranden eller ska man ha det på ett slott. Det bästa är ju att man faktiskt googlar fram en checklista så man får hjälp med vart man ska börja.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?