Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Burberry för barn

Jag älskar Burberry för barn men även för vuxna också. För någon dag sedan hade min lilla kille på sig en vanlig vit tröja samt gummistövlar från Burberry som ni kan hitta på Babyshop, Burberry (adlink), kappa från Zara och chinos från H&M. Jag älskar att blanda, budget och lyx. Allt behöver inte vara dyrt för att se snyggt ut, man ska blanda rätt.

Burberry kid Burberry kid Burberry kid

Jag kan ju säga som såhär, det är inte alltid lätt att få med denna rackaren på bild. Just vid tillfällena ovan hade han hittat något intressant att kika på så mamma kunde knäppa fotona.

Men när det kommer till att klä lillkillen så älskar både jag och mannen att klä upp vår lilla kille. Har fått en hel del frågor om jag inte kan tipsa om mode för pojkar, då det är rätt så begränsat urval till små pojkar. Har funderat på det och ska försöka lite då och då tipsa om mode för pojkar. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?