Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Business chic outfit

Imorgon är det dax för Bloggmingel och det ska bli så himla kul, ser verkligen fram emot det 😀 Däremot så ser jag inte fram emot att välja ut en outfit, för det första så passar hälften av min garderob inte mig och för det andra så finns det ingen tid till att leta efter en ny outfit.

Har suttit på nätet och letat efter inspirerande outfits och nedan är mina favoriter. Temat är ju trots allt business 😀chicstyle

Följ:

1 kommentar

  1. 27 januari, 2016 / 1:42 e m

    Jag hoppas jag hittar min kjol idag. Skulle behövt nya svarta “snyggbyxor”.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?