Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Busnel Sweatshirt & Busnel T-shirt

Igår var jag förbi Butiken Factory för att kolla in lite smått och gott. Så klart hittade jag dessa favoriter från Busnel, har redan den i grå men blev helt förälskad i den vita och marinblåa så dom fick också följa med hem 😀 T-shirt från Busnel fick också följa med hem. Det är precis sådana tröjor jag behöver i min garderob.

Passa på att kika in i butiken och fynda då dom har en massa grejer på rea. 

   

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?