Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Busnel Sweatshirt & Busnel T-shirt

Igår var jag förbi Butiken Factory för att kolla in lite smått och gott. Så klart hittade jag dessa favoriter från Busnel, har redan den i grå men blev helt förälskad i den vita och marinblåa så dom fick också följa med hem 😀 T-shirt från Busnel fick också följa med hem. Det är precis sådana tröjor jag behöver i min garderob.

Passa på att kika in i butiken och fynda då dom har en massa grejer på rea. 

   

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?