Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   141
19   237
36   310
18   212
24   303

By Malina Rosa Kavaj

By Malina Rosa Kavaj.

Färg färg färg, denna By Malina rosa kavaj är så himla läcker. När jag såg den var det kärlek vid första ögonkastet. Jag passade på att klicka hem den när den var på rea. Har fått en riktig förkärlek till denna svenska designern By Malina, så himla mycket fint. Har även fyndat två klänningar, en samtidigt jag köpte kavajen och en som jag köpte i julas. Men som jag ännu inte hunnit visa upp. Hade den på mig igår så jag passade på att ta outfitbilder, som jag kommer lägga upp i dagarna.

En super läcker By Malina rosa kavaj som skriker mitt namn. Jag älskar färg, både på kläder och läppar. Har spanat in en massa andra plagg från By Malina som jag är sjukt sugen på att slå till på. Men får nog lugna mig lite. 

Rosa läppar.

På bilden nedan bär jag YSL Vinyl Cream läppstift i färgen Explicit Pink. En super läcker bubbelgumrosa färg som passar helt perfekt ihop med hela looken. För er som gillar läppstift så klicka på länken ovan så beskriver jag läppstiftet mer utförligt. 

By Malina Rosa Kavaj ​
By Malina Rosa Kavaj ​

Solglasögon kommer från Celine och modellen heter Audrey. Älskar dom. Jag går otroligt mycket i solglasögon och dessa är verkligen så eleganta och klassiska.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?