Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Byter ut AW mot PW

Byter ut AW mot PW.

Hej raringar.

Hoppas ni njuter av det underbara sommarvädret Sverige bjuder på. Gäller att passa på. Idag åkte jag och Matteo till stranden lite senare i hopp om att det skulle vara mindre folk. Var ändå helt okej måste jag säga och vi hitta dessutom parkering sjukt snabbt.

Veckan har gått extremt snabbt och det är full rulle från morgon till kväll. Dom dagarna jag inte har barnen så passar jag på att träffas med vänner, träna längre pass, tvätt och städa. Så ja, verkligen full rulle med andra ord. Jag har dessutom bytt ut mina AW mot PW. Super mysigt, samtidigt som man får motivation och kan snacka lite skit med vännerna.

Byter ut AW mot PW​
Gårdagens PW med Emmsan och sen en kaffe vid solnedgången. Så himla mysigt.
Byter ut AW mot PW​
Sallad med syrran efter ett riktigt hårt träningspass samt en riktigt lång promenad. Så jäkla kul att träna ihop och vi kör som galningar.
I förgår blev det också en lång promenad med Maria och syrran istället för Aw.
Jag har verkligen kommit igåmg med träningen och kosten. Känns så otroligt kul och speciellt när jag känner resultat men också får höra det från andra. Den lyckan. Har lite till innan jag är i mål.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?