Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Cacao body butter från Body Shop mot bristningar, eller inte! 

Här om dagen var jag inne och köpte min andra burk cacao body butter från Body Shop som jag har fått veta ska vara riktigt bra mot bristningar. Så klart köper man alla dessa produkter man får veta ska vara förebyggande mot något för att man tänker att det kommer att hjälpa. Jag är inte naiv utan hoppas på det bästa, jag måste ju ändå smörja magen så den inte är torr, lika bra att smörja med något man fått veta att det kan hjälpa. 

Men så hitta jag en artikel från aftonbladet (HÄR) där man gjort en intervju med företaget Body Shop då det stod på hemsidan att Cacao body butter effektivt förebygger bristningar. Man ville då veta vad de bygger detta på. Själv frågade jag tjejerna i kassan varför just cacao body butter är bra mot bristningar och hon svara mig, då den är rätt så dryg och smälter vid kroppstemperatur så får huden extra mycket fukt och blir mjuk. Cacao ska tydligen innehålla något ämne som är förebyggande.

Själv så hoppas jag på det bästa 😀 Jag ska ju ändå smörja magen och varför inte då med cacao om det är så många som pratar om den 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?