Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   180
56   258
32   220
51   275
39   281

Campadre – shopping till bra priser

Reklam för Campadre.se

Gillar du shopping till bra priser? Då måste du kika in hos Campadre. Jag själv shoppar väldigt mycket hos Campadre. Bland annat skorna på bilden nedan kommer från ett märke som heter Femme Sthlm och finns hos dom. Jag har dom i flera färger och jag älskar dom. Du kan göra fynd på en massa olika grejer, allt från skönhet till inredning och mode. Sortimentet är otroligt brett och man hittar massor av spännande produkter som passar alla. Finns en del för barn också.

Gå med i deras kundklubb så får du mail om olika erbjudande dom kör. Finns även kända varumärken som Gucci, Fendi, Prada, Versace men också märken som Stronger, By Malene Birger, By Malina, Ida Sjöstedt. Jag har bland annat köp lampa från Markslöjd, överkast till säng, en rad olika skor från Femme Sthlm som är fantastiskt sköna. Solglasögon från Chloé och Gucci. Man får kika in på hemsidan då och då så man inte missar ett bra fynd.

Campadre – shopping till bra priser.

Ibland kör dom även lager rensning och då hittar du massor av grymma erbjudanden. Registrera dig som kund så du inte missar nyhetsbrevet. Dessutom är det gratis, alla kan bli medlem.

Super kul att få samarbeta med Campadre då det är en sida jag handlar mycket hos. Dessutom har dom tipsa vän och för varje vän som blir medlem och genomför sitt första köp så får du 100:- att handla för. Super bra. Och har du då dessutom vänner som gillar att shoppa och fynda så kommer dom garanterat hitta något. Win Win för er båda.

Campadre - shopping till bra priser
Dom blåa sandalerna kommer från Femme Sthlm som är inköpta hos Campadre. Har dom i nästan alla färger. Ett av dom skönaste sko märken jag ägt och då ska ni veta att jag har massor av skor.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?