Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Capcito


Reklam för Capcito.

Har du hört talas om Capcito. Om inte, så vänder sig Capcito till företagskunder. Som ni säkert vet så driver jag en enskild firma sedan några år tillbaka. Men eftersom jag inte har anställda, lokaler eller den typen av fasta utgifter så styr jag mycket själv. Vilket gör att jag har koll på min ekonomi.

Capcito startade för att hjälpa företag när de behöver det som mest. Med en tjänst där man kan söka finansiering när man behöver den som mest. SEB, Schibsted och Ventech är också delägare i Capcito.

Att driva företag är inte så enkelt som man tror och ibland behöver man som företagare också finansiella hjälpmedel. Det är där Capcito kommer in. Capcito erbjuder tre olika tjänster för företagsfinansiering. Capcito Flex, Capcito fakturaköp, Capcito företagslån. I mitt fall så låter Capcito faktura köp mest intressant. Då har man någon som har koll på fakturorna och att dom betalas i tid. Men företaget får dock sina pengar samma dag och Capcito fakturerar kunden en ny faktura.

Är man osäker och inte vet vilken tjänst som är bäst för ens företag så är det bara att kontakta dom så får man hjälp med vilken tjänst som passar ens företag bäst. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?